'Sarah' (2018) is een korte documentaire die werd opgenomen zonder montage (edit-in-camera) in kader van de wereldwijde filmwedstrijd Straight 8. De première vond plaats op 4 augustus 2018 in London (UK).

Voor de groep Salon Jacques maakte ik de videoclip 'Ze komen'. Deze clip werd integraal opgenomen in het super 8-formaat en daarna digitaal gemonteerd. Op 1 februari 2019 werd de clip online gelanceerd. 

In maart 2019 maakte theatergezelschap Avanti gebruik van filmbeelden tijdens de voorstellingen van 'De vloek van de scarabee'. Deze werden in november 2018 opgenomen op Kodak super 8 film.

Verschillende soorten film werden gebruikt bij de opnames van de clip 'Older' van de new wave band 'A slice of life'. De clip werd opgenomen in Brugge, Schelle en in Tienen. 

De film 'Snippets' werd op Super 8-film gedraaid en werd zonder montage ingestuurd naar het Straight 8-filmfestival. 

De sounddesign is gemaakt door Bryan Jones.

 

De film werd geselecteerd voor:

  • International Short Film Festival in Beveren (B)
  • Berlin Flash Film Festival (D)
  • Codec Film Festival (MX)
  • Moving Pictures Festival (B)
  • Brighton Rocks Filmfestival (UK)

Op 3 draaidagen werd Sheep Tight opgenomen in augustus 2019. De film werd gemaakt voor het Neuchâtel Super 8 Filmfestival (Zwitserland) en ging er in première op 2 november 2019. Ook voor deze film werd de sounddesign door Bryan Jones gemaakt.

voor al uw 'vintage' filmopdrachten

for all your vintage film

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.