Met meer dan 20 ervaring werkte Joeri De Jongh als cameraman en fotograaf mee aan verschillende filmproducties, videoclips en (huwelijks-)reportages.

Ook wist hij in 2020 de Courge d'Or te winnen op het Zwitserse filmfestival Courgemétrage met zijn film 'Inventaire'. Met dezelfde film won Joeri in 2021 ook de publieksprijs op de Schmalfilmtage in het Duitse Dresden.

Naast het vele camerawerk en fotoreportages werkt Joeri regelmatig aan eigen filmproducties die vaak geselecteerd worden op filmfestivals in het buitenland.

Benieuwd naar meer? 

Op Youtube kan je een deel bekijken van Joeri's super 8 films.

 

Wil je Joeri echt overtuigen om samen te werken? Een boule de Berlin (of meerdere) helpt altijd ;-) en een biertje met de passende naam 'super 8' werkt ook altijd.

Zitten we helemaal op dezelfde lijn, dan zal Joeri je misschien vertellen over het 'mysterie' in het logo, want waar staan die rode benen nu eigenlijk voor? 

 

Joeri is altijd benieuwd naar jouw idee om te filmen op super 8. Contacteer Joeri vrijblijvend en persoonlijk via de contactpagina en laat je verbazen door de wonderlijke analoge filmwereld.